Philips Elektrische tandenborstels

Philips Sonicare-tandenborstels staan ​​bekend om hun efficiëntie. Dankzij de sonische technologie reinigt de tandenborstel grondig tussen de tanden en achter de verste kiezen, waarbij grote hoeveelheden tandplak worden verwijderd. Daarnaast heeft de tandenborstel ook hele praktische functies. De Philips Sonicare tandenborstel is dan ook een zeer gebruiksvriendelijk apparaat dat altijd zorgt voor het beste resultaat.

Philips elektrische tandenborstel kopen

Philips Sonicare

Philips Sonicare is uw vertrouwde merk voor tandheelkundige zorg. Doordat zij gespecialiseerd zijn in sonische technologie hebben zij alle kennis op dit gebied in huis. Sonic-technologie houdt in dat de Philips-tandenborstel sonische trillingen produceert. Van de tandenborstel kan worden gezegd dat hij de tandplak in trilling brengt.

Poets je tanden met een Philips elektrische tandenborstel

Wie van sonische technologie houdt of nieuwsgierig is, moet zeker voor de Sonicare kiezen. Verkrijgbaar in enkele, dubbele en extra body-sets. Poetskracht tot 62.000 sonische bewegingen per 2 minuten. Gebruik je elektrische Philips-tandenborstel met de verlengde Sonicare Philips-opzetborstel. Daarom is het resultaat het meest succesvol.

Verschillende opties voor Philips tandenborstels

Elke Philips Sonicare tandenborstel heeft verschillende opties. Denk aan instelbare poetsstanden en snelheden. Een (on)zichtbare poetsdruksensor voorkomt tandbeschadiging. Een ingebouwde timer geeft je elke 30 seconden een signaal. Na 2 minuten gaf hij zijn laatste signaal. Alle benodigde opties vind je terug in een elektrische tandenborstel van Philips.

Verbind uw Smart Sonicare-tandenborstel met de Philips Sonicare-app

Zoals u wellicht weet, zijn er verschillende opties voor Philips Sonicare-tandenborstels. Ze staan ​​bekend om hun constante innovatie. De Philips Smart Toothbrush is de nieuwste aanwinst. Het is een serie Bluetooth-tandenborstels. Je koppelt je tandenborstel eenvoudig aan de Philips Sonicare app. In de app kun je je poetsprestaties bijhouden.

Bovendien kan de nieuwe Premium Sonicare-opzetborstel ook op de Philips-tandenborstel zelf worden bevestigd. De opzetborstel heeft een ingebouwde chip. De tandenborstel maakt contact met de Premium-opzetborstel. Het stelt automatisch de poetsmodus en het intensiteitsniveau in dat uw tanden nodig hebben.

Scroll naar boven