Oral B Elektrische tandenborstels

Oral B elektrische tandenborstel maakt het verschil in elektrisch poetsen.

Als je op zoek bent naar de beste elektrische tandenborstel of meer wilt weten over de voordelen van elektrisch poetsen, dan is Oral-B er om je te helpen! Van goed leren poetsen tot uitleggen welke elektrische tandenborstel je moet kiezen: hier vind je de handigste tips, tricks en adviezen voor jouw gebit. Bekijk nu ons artikel over hoe vaak je je opzetborstels moet vervangen en meer!

Een elektrische tandenborstel van Oral-B maakt het poetsen van de tanden een stuk makkelijker. U hoeft alleen maar op de aan-knop te drukken en hij klaart de klus. Hij behaalt een snelheid die een handtandenborstel niet zal bereiken. Daarom is het ook wel logisch dat hij meer tandplak weghaalt dan een gewone handtandenborstel. Bent u bang dat u de tanden beschadigd? Geen paniek. Vrijwel iedere Oral-B tandenborstel heeft een zichtbare of een onzichtbare poetsdruksensor.

Ben je op zoek naar een gloednieuwe Oral-B iO aangedreven door een uniek magnetisch systeem? Of heb je liever een futuristische GENIUS tandenborstel met een mooi design en maximale reinigingskracht? De Smart is ook een geweldige optie, met Bluetooth Smart. Misschien is de krachtige Oral-B PRO 3 met druksensor iets voor jou. Of neem je je kind mee op een magische reis en kies je voor een Disney Kids Tandenborstel? We hebben altijd geweldige aanbiedingen voor Oral-B voor je.

Oral-B elektrische tandenborstel is geschikt voor alle leeftijden
Oral-B heeft elektrische tandenborstels voor volwassenen en kinderen in het assortiment. Elektrische tandenborstels voor kinderen zijn onderverdeeld in drie leeftijdsgroepen: 3+, 6+ en 9+.

Oral-B heeft 2D en 3D reinigingseffecten ontwikkeld. Een elektrische tandenborstel met een tweedimensionaal reinigend effect maakt een roterende beweging. Kindertandenborstels hebben meestal alleen een tweedimensionaal reinigend effect.

Aanbieding Oral B

Koop bij ons goedkope Oral-B elektrische tandenborstels. De poetskracht van de Oral-B Elektrische Tandenborstel verwijdert tandplak.

Scroll naar boven